TV premijere Zaljev (The Bay) i Nestali (Desaparecidos) na Pickbox TV kanalu

Od 31.5. na Pickbox TV kanalu dolaze nam dvije TV premijere serija Zaljev (The Bay) i Nestali (Desaparecidos).

Opisana kao detektivska kriminalistička serija s elementima misterija, Zaljev se uspoređuje sa serijama poput Broadchurcha. Radnja se vrti oko detektivke Lise Armstrong koja istražuje slučaj nestale osobe u Morecambe Bayu. Dramatični izgled britanskog zaljeva i nevjerojatan soundtrack uvući će vas u fantastičnu kriminalističku priču s izvrsnom glumačkom postavom na čelu sa škotskom glumicom Morven Christie.

O ČEMU JE RIJEČ?

Detektivka Lisa Armstrong (Morven Christie) radi na slučaju nestalih blizanaca koji su nestali na području Morecambea, zaljevu koji se nalazi na zapadnoj obali Engleske u Lancashireu. Isprva, ovo se čini kao i svaki drugi slučaj na kojemu je Armstrong radila, no ubrzo saznaje kako je osobno povezana s obitelji nestalih 15-godišnjih blizanaca.

Mala zajednica u Morecambeu ima svoje viđenje nestanka, a uskoro će se početi i međusobno optuživati za otmicu. Kako je osobno povezana s ovim slučajem,  detektivka Armstrong morat će platiti visoku cijenu kako bi istjerala pravdu. Očekuju vas tajne, misteriji i obrati kakve niste mogli očekivati. Detektivsku krimi seriju Zaljev gledajte od 31.5. na Pickbox TV kanalu u terminu PON – ČET u 21h.

Izvrsnu novu španjolsku kriminalističku seriju Nestali (Desaparecidos, 2020. – ) gledajte od 31.5. na Pickbox TV kanalu u terminu PON – PET u 16:50h. U ovoj napetoj seriji pratit ćemo rad u policijskoj jedinici koja je specijalizirana za slučajeve nestalih osoba. U glavnim su ulogama Juan Echanove, Elvira Mínguez, Maxi Iglesias i Michelle Calvó.

O ČEMU SE RADI?

Policijska jedinica poznata pod imenom „Grupa 2 nestalih osoba“, pod vodstvom glavnog inspektora Santiaga Abada (Juan Echanove) bavi se slučajevima nestalih osoba. Jedinici se pridružuje inspektorica Sonia Ledesma (Michelle Calvó). Osim samog rada policije, pratimo i policijsku suradnju s nevladinom udrugom za pomoć u slučajevima nestalih osoba „Pomoć nestalima“, na čelu s direktoricom Carmen Fuentes (Elvira Mínguez).