Tom Holland zbog interesantnog razloga nije dobio scenarij za “Avengers: Endgame”

Tom Holland u Marvelovom univerzumu nosi kostim Spidermana, a van snimanja često priča o svom uspjehu i filmu.

Ustvari, on to radi toliko često da je već nekoliko puta slučajno odao fanovima šta će se desiti u filmovima, pa ovaj put nije dobio scenarij za posljednji nastavak Avengersa.

Na premijeri filma “Avengers: Infinity War” pojavio se na sceni izjavljujući “Ipak sam živ!” ne znajući da film još nije ni počeo, te da fanovi nisu vidjeli scenu gdje on umire.

Njegova reputacija odavanja scena i događaja iz filmova dovela ga je do toga da su producenti zamolili glumca Benedicta Cumberbatcha da ga prati na svakom intervju kako bi spriječio daljnje odavanje detalja.

Reditelj posljednjeg dijela Avengersa Joe Russo otkrio je da glumcu ovaj put nisu dali scenarij kako se ne bi ponovilo njegovo odavanje.

“Da, nismo mu dali scenarij. Tom Holland je dobio samo ono što treba naučiti, to je to. On čak ni ne zna u kojim će se scenama pojaviti, niti s kim.

Koristimo posebne metode kako bismo mu objasnili šta će se otprilike desiti u sceni kako bi se on što bolje spremio za film. Ali ne, nećemo mu odavati radnju filma jer on očigledno ne zna šutiti”, nasmijano je rekao Russo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *