Tom Hanks ima ono o čemu Hollywood sanja

tom-henks-i-rita-vilson-1398076009-33776

Tom Hanks i glumica Rita Wilson jedan su od rijetkih parova koji se ne žene i rastaju. I ako su u braku već 28 godina i dalje su zaljubljeni kao da su se tek upoznali.

Naime slavni Hollywoodski par Oskarovac Hanks i glumica Rita, upoznali su se na snimanju filma “Volunteers” i zaljubili se, i ako je glumac tada bio u braku veoma brzo se rastao, nakon čega su se oni vjenčali 1988 godine. Da je voli dokaz je da je zbog ljubavi prema Riti promijenio i vjeru pa je tako iz katoličke, prešao u pravoslavnu.

Glumac iz prvog braka ima dvoje djece koje je doveo da žive s njim, njegovom suprugom i njihovo dvoje djece nakon smrti prve žene koja je umrla od raka kostiju 2002. godine.

I pored toga što je Rita imala rak dojke koji je uspješno otklonjen zahvaljujući kako kažu novcu koji su imali, ona je sada zdrava žena, ali su oboje postali svjesni toga da je svijet surov jer oni koji nemaju para nemaju ni nadu i osuđeni su da umru.

Kako kaže da je sa brakom dobio sve i uspješnu karijeru, porodicu i suprugu koja mu mnogo znači i koja mu je pomogla da se izgradi kao suprug, otac i uspješan poslovni čovjek, a u njoj je dobio i majku svoje djece, suprugu, drugaricu i životnu saputnicu.

Takođe je rekao kako mu je njegova supruga najvažnija u životu i da nema nje nikada ne bi znao šta je to ljubav, povjerenje, vjernost i ne bi mogao sve ali ne glumačke nego životne uloge odigrati baš onako kako to treba.