Tom Hardy se u novom filmu transformiše u strip junaka Venoma

Najnoviji trailer za film “Venom” reditelja Rubena Fleischera prikazao je Toma Hardyja u ulozi Eddieja Brocka koji kasnije postaje strip junak Venom.


Sony Pictures u prvom teaser traileru za Fleischerovo ostvarenje nije otkrio mnogo, ali je prvi zvanični trailer oduševio nestrpljivu publiku.

Venom je vanzemaljac napravljen od ljigave tečne supstance koji se pretvara u domaćina, obično čovjeka. Kada se procesom simbioze spoji sa čovjekom nastaje Venom. Originalno je bio zlikovac, ali je vremenom postao antiheroj poput Deadpoola. Iako se u filmovima pojavio samo jednom i nije dobro prikazan, Venom se godinama pojavljuje u stripovima i jedan je od glavnih Marvelovih likova.

Prvi poznati domaćin Venom Simbiote bio je Spider-Man koji se konačno odvojio od Venoma kada je shvatio da Venom želi nauditi ljudima, a ne zaštititi ih.

Pored Hardyja, neki od glumaca koji će se pojaviti u filmu su Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze i Reid Scott.

Producenti filma su: Avi Arad, Matt Tolmach i Amy Pascal. Produkcijske kuće su Columbia Pictures, Marvel Entertainment, Arad Productions, Matt Tolmach Productions i Pascal Pictures, a distributer filma je Sony Pictures Releasing.

Pogledajte trailer: