Tom Cruise vrištao na radnike na setu filma “Nemoguća misija 7” jer nisu držali distancu

Prava drama odvijala se na setu filma “Nemoguća misija 7”. Holivudski glumac Tom Cruise vrištao je na radnike jer se nisu pridržavali mjera uvedenih zbog koronavirusa.

Bili su udaljeni manje od dva metra jedni od drugih, što je glumca u potpunosti izbacilo iz takta.

“Ako vas vidim da to ponovo uradite, više nećete raditi. Ako bilo ko iz ekipe to uradi opet, gotovo je, dobit će otkaz”, govorio je Cruise.

Više od 50 zaposlenika Warner Brosa u Engleskom Leavesdenu ostalo je zaprepašteno njegovim ispadom. Cruise se naljutio jer u cijelo snimanje ulaže veliku energiju i trudi se da uspiju završiti film uprkos pandemiji koronavirusa.

“Oni u Hollywoodu rade filmove zbog nas. Mi omogućavamo hiljade poslova drugima, je**m vam majku. To je to. Nema izvinjenja. Recite svojim ljudima da će izgubiti kuću ako se ova industrija ugasi. Nećemo zeznuti snimanje ovog filma, je li vam to jasno? Ako vas vidim još jednom, dobit ćete otkaz”, vrištao je Cruise.

Dok su u oktobru snimali širom Evrope, pa tako i u Italiji, 12 članova ekipe bilo je pozitivno na koronavirus, zbog čega su morali obustaviti snimanje.