mix

Tom Cruise se odrekao kćerke, a ona je sada pronašla emotivna pisma

Suri Cruise, 14-godišnja kćerka glumca Toma Cruisea i Katie Homes, nije mogla suzdržati suze kada je pronašla očeva intimna pisma koja je pisao njenoj majci, piše Entertainment Times.

Katein advokat zadržao je pisma nakon razvoda jer je mislio da bi mogla biti od koristi jednog dana. S tim se složila i Katie, čija je ideja bila da pokaže pisma Surie kada malo poraste. Čini se da je taj trenutak došao prije nego što je planirala.

Djevojčica je pisma pronašla u kući bake i djeda, tačnije u ‘Tomovoj vremenskoj kapsuli’, odnosno tajnom skrovištu u koje ih je njena majka spremila.

“Bio je to emotivan trenutak i za Katie i za Suri. Katie je planirala pokazati Suri neka od pisama jednog dana, ali u prepravljenoj verziji. Nije bila spremna na brojna pitanja”, rekao je izvor.

Podsjećamo, da su mediji gotovo svakodnevno pisali o tome da poznati glumac Tom Cruise nije četiri pune godine vidio kćerku Suri. Naime, djevojčicu odgaja njena majka, također glumica, Katie Holmes, a sada je otkriveno i zbog čega u njen život nije uključen Tom. Kako pišu strani mediji, glavni razlog ove odluke slavnog glumca je to što on pripada Sajentološkoj crkvi koja je od omiljene zvijezde napravila usamljenika. To što Katie nije dozvolila da joj dijete odrasta onako kako ova crkva propovijeda, uticalo je na Tomovu odluku da prekine komunikaciju s djevojčicom.

Tom je svoju odluku potvrdio preko prijateljice Maryann Carter koja je njegove fanove zamolila da na njegove profile ne postavljaju fotografije djevojčice.

– Nemojte stavljati fotografije Suri na njegov profil. Ona nije više dio njegovog života i ovo je njegov zahtjev – napisala je Carter koja je dio crkve koja glumcu brani da održava bliske odnose s ljudima koji ne pripadaju ovoj zajednici.

Tom ne viđa ni drugo dvoje djece Isabellu i Connora.