mix

The Rock spasio život momku tako što ga je udario šakom u glavu

Američki glumac Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, jednom je prilikom spasio život čovjeku tako što ga je udario šakom u glavu.

Dogodilo se to kada je Rock imao 15 godina, a kako je već tada imao impozantnu fizičku građu i bio znatno jači od svojih vršnjaka, često je upadao u nevolje.

U jednoj takvoj zbrci jednog je vršnjaka udario šakom u glavu i ovaj je na kraju morao u bolnicu zbog krvarenja. Međutim, nakon što su mu detaljnije pregledali glavu zbog mogućih unutrašnjih povreda, otkrili su da je imao tumor na mozgu.

Kako tvrdi Džonson, dečko je mogao loše proći da ga on nije udario u glavu.

  • Kada sam imao 15 godina, udario sam tog dečka, pokazalo se kasnije kada je išao na snimanje glave da je imao tumor na mozgu. Udario je glavom o zid kada sam ga udario i onda sam ga još tukao na podu. Otišao je u bolnicu i otkrili su da ima tumor – ispričao je The Rock u emisiji kod Hovarda Sterna (Howard).

The Rock se danas povremeno pojavljuje na WWE-u, jedan je od najjačih i najpraćenijih influensera na Instagramu, ali se uglavnom drži glume, što je oduvijek i želio raditi.

Ostavite komentar