Tajni život Batmana: Pio od jutra do mraka, seksao se sa osam žena dnevno

Nakon smrti glumca Adama Westa o njegovom su životu procurili nevjerojatni detalji iz vremena kad je bio na vrhuncu slave. Glumac se proslavio ulogom Batmana u istoimenoj seriji koja se snimala od 1966. do 1968. godine.

– Bile su to lude šezdesete i žene su se bacale na nas, bilo je to vrijeme slobodne ljubavi. Moj sivo-crni kostim cure je bacao u trans, bile su lude za mnom – rekao je West, a ista je situacija bila i za Burta Warda, koji je glumio Robina.

– Imali smo seks na brzinu između snimanja scena svaki dan. Nisam mogao skinuti kostim do kraja u takvoj brzini pa bih uglavnom ostao u njemu – izjavio je u jednom intervjuu, a dnevno bi spavao s osam žena. S kolegama iz serije također je redovito pohađao orgije.

– Jednom smo došli na orgije i počeli smo se ponašati kao likovi iz serije. Čim sam ušao, ja sam postao Batman, tako sam počeo pričati. Cure su se smijuljile, ali izbacili su nas van i nismo smjeli sudjelovati na toj orgiji – rekao je West.

Prije velikog uspjeha sa serijom već je bio dva puta razveden, a bio je u vezi sa sestrama Natalie i Lanom Wood i drugim glumicama.

Nakon što je serija završila West nikako nije mogao pronaći drugu ulogu jer su ga svi pamtili kao Batmana.

Treći put se oženio 1970. s Marcelle Tagand, s kojom je imao četvero djece, a iz prijašnja dva braka imao je dvoje djece.
West je umro u 88 godini nakon kratkog bolovanja od leukemije.