Sylvester Stallone poriče optužbe za silovanje: “To se nikada nije desilo!”

Sylvester Stallone je negirao optužnicu za silovanje koja je protiv njega podnijeta prošlog mjeseca, rekavši za “RadarOnline” u petak: “To se nikada nije dogodilo”.

Izveštaj Daily Mail-a objavljen 17. novembra navodi da je Stallone optužen za seksualno zlostavljanje 16-godišnje devojke dok je snimao “Over the Top” u Las Vegasu. Prema njihovoj priči, neimenovana tinejdžerka je rekla policiji da je bila “natjerana” na seks sa Stallone-om i njegovim telohraniteljem Majklom De Lukom u hotelu u Las Vegasu u julu 1986. godine.

“Ali stvarno napadaju nevine – ljude koji imaju normalan život, njihova reputacija je uništena ovim “, rekao je Stallone, pozivajući se na svoju suprugu Jennifer Flavin i njihove tri kćerke.

“Oni će nositi teret laži do kraja svog života. Okrutno je okrutno. Ne morate ovo da radite “, dodao je on.

Mail je objavio da je De Luca, koji je umro 2013. godine, prisilio tinejdžerku da ga oralno zadovolji, a onda je Stallone natjerao “da i njega oralno zadovolji”.

Prema izveštaju Maila, tinejdžerka je rekla da joj je Stallone zaprijetio nakon toga, rekavši da su i on i De Luca oženjeni i da će “da je premlate”, ako nekome bude rekla o incidentu.

U izveštaju policije primjećeno je da je tinejdžerka na kraju odbila da podigne optužbe protiv Stallonea i De Luce jer se osjećala “poniženo i posramljeno”, pored toga što je i “uplašena”.

“Niko nikada nije bio svjestan ove priče dok nije objavljena danas, uključujući i gospodina Stallonea”, rekla je portparolka akcijske zvijezde Michelle Bega u saopštenju TheWrap-a. “Nikada gospodin Stallone nije kontaktiran od strane bilo kog organa ili bilo kog drugog u vezi s tim pitanjem.”