Supružnici Robbi i Ayda po treći put postali roditelji

Pjevač Robbie Williams (44) i njegova supruga Ayda Field (39) napokon su, kako su objavili, ‘nakon dugog i teškog puta’, u ruke primili svoje treće dijete, djevojčicu!

Bila je to dobro čuvana tajna – tek kad im je surogat majka na svijet donijela djevojčicu, objavili su da su postali roditelji i trećeg djeteta! Dali su joj ime Colette Josephine Williams, a zvat će je Coco.

Robbie Williams, pjevač rođen u Velikoj Britaniji, i američka glumica Ayda Field, koji su u augustu proslavili osmu godišnjicu braka, već imaju dvoje djece: djevojčicu Theodoru ‘Teddy’ Rose Williams, koja ima pet godina, te trogodišnjeg sina Charltona ‘Charlieja’ Valentina Williamsa.

‘Bio je to dug i težak put doći do ovdje, zato smo šutili za javnost. Obitelj dolazi u svim oblicima, a ova mala damica, koja je biološki naša, nosila je nevjerojatna surogat majka kojoj ćemo zauvijek biti zahvalni. Sretni smo do neba što imamo ovu prekrasnu djevojčicu u našim životima i blagoslovljeni što živimo u vrijeme kad je to moguće ostvariti’, napisala je Ayda pokraj fotografije ruku svih pet članova obitelji.

Robbie i Ayda trenutno su u fokusu javnosti i kao članovi žirija u američkom showu X Factor, za što su navodno potpisali ugovor na iznos od 11,1 milijun eura.