mix

Suprug slavne glumice šokirao svijet

Iako ga je supruga na smrtnoj postelji poticala da nastavi sa životom kad nje više ne bude, baš kao i njihovu djecu, javnost osuđuje što se upustio u novu romansu svega nekoliko mjeseci ‘od njezina odlaska‘.

“Prerano je napustila našu djecu, ali oni su već spremni za život. Poticala nas je da budemo hrabri i da se ne plašimo ničega. Našoj djeci je više puta govorila: ‘Ne budite tužni‘, njezina velikodušnost je uvijek bila usmjerena na ohrabrivanje nas troje da živimo. ‘Živite punim plućima, iskoristite prilike, iskoristite svaku avanturu‘”, govorila je britanska glumica Helen McCrory. Najpoznatija po ulogama u popularnoj seriji “Peaky blinders” i filmskoj franšizi “Harry Potter” Helen je preminula u travnju 2021. u 52. godini života od raka dojke.

Hrabra, požrtvovna i beskrajno svjesna da život treba živjeti punim plućima, glumica je svome suprugu i njihovoj djeci jasno dala do znanja da s njenim odlaskom ne smiju stati i njihovi životi. Ali, svjetski mediji posljednjih sati su se raspisali upravo o životu udovca, poznatog glumca i producenta Damiena Lewisa, koji je čini se šokirao mnoge zato što je pronašao novu ljubav i to niti godinu dana od smrti njegove supruge, s kojom je bio u braku 14. godina.

“Posljednjih mjeseci njenog života blistala je kao najsjajnija zvijezda”, izjavio je Lewis kada je umrla, ali je i dodao tada da mu je pokojna supruga rekla da želi da bude sretan i nakon njene smrti: “Želim da imaš djevojke, mnogo njih, moraš ponovno voljeti, ljubav nije posesivna, ali Damiane, barem izdrži do sahrane”, citirao je njene šaljive riječi.

Tako je, izgleda, i napravio. Ovog ljeta uhvaćen je u šetnji New Yorkom s novom djevojkom, kantautoricom Alison Mosshart. Od tada se nagađalo da je par prekinuo, ali ispostavilo se da su se Lewis i Mosshart samo skrili od očiju javnosti zbog neugodnih komentara koji su ih pratili.


“Naravno, svatko u životu želi nekoga koga će voljeti i biti voljen, ali mislim da sam uvijek bila zaokupljena poslom. I taj susret, taj trenutak je bio čista slučajnost, čista prilika, ali uvijek je tako, zar ne?”, rekla je svojevremeno pokojna glumica, kada su je pitali za njezinog supruga. Sada se, čini se, upravo isto događa i njemu iako si mnogi uzimaju za pravo suditi je li ili nije prerano da krene dalje sa svojim životom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)