Stižu još tri filma o Spider-Manu

Produkcijska kuća Sony potvrdila je kako predstojeći “Spider-Man: No Way Home” nije posljednji film o ovom superjunaku, već da se spremaju još tri nova.

Obožavatelji Spider-Mana strahovali su kako je nadolazeći film posljednji u franšizi, međutim producentica Amy Pascal potvrdila je kako ćemo Toma Hollanda ponovo gledati u ovoj ulozi.

„Ovo nije posljednji film o Spider-Manu. Pripremamo pravu poslasticu s Tomom Hollandom i Marvelom, čak razmišljamo o trilogiji. Ovo definitivno nije kraj”, izjavila je Amy Pascal.

Vijest dolazi nakon što je redatelj filma “No Way Home” Jon Watts nazvao posljednji nastavak “krajem igrice”. Tom Holland je već više puta naglašavao kako je njegova budućnost u Marvel Cinematic Universe (MCU) neizvjesna jer je predstojeći film posljednji pod njegovim trenutno aktuelnim ugovorom.

Holland se kao Peter Parker/Spider-Man po prvi put pojavio 2016. u filmu “Captain America: Civil War”. Britanac je bio treća osoba koja je utjelovila lik superjunaka, slijedivši prethodnike Tobeya Maguirea i Andrewa Garfielda.

“No Way Home” stiže u kina 17. decembra, a nastavlja se ondje gdje je prethodni nastavak “Far From Home” stao.

Spider-Man pokušava vratiti svoj privatni život nakon što je razotkriven njegov identitet, no stvari ne idu onako kako je zamislio.