Stiže serija o Rockiju

Sylvester Stallone ne odustaje od legendarnih likova koje je stvorio, a nakon što je gotovo potpuno iscrpio sve što se filmski može iscrpiti vezano za legendarnog Rokija, odlučio je sve preseliti na male ekrane.

Naime, glumac je otkrio da namjerava snimiti seriju o mladim danima Rokija Balboe, a priča bi nas trebala vratiti korijenima.

Naravno, o njegovim počecima znamo više-manje sve jer to je, kao što znamo, bila premisa prvog filma.

Ali, Stallone vjerovatno ima ideju. Hoće li se vratiti u ring ili ćemo pratiti njegove skromne i za boks nevezane avanture? U svakom slučaju, dok on radi na seriji, mi čekamo treći dio Creeda koji će režirati svestrani i talentirani Michael B. Jordan. On pak nije spominjao Stallonea što znači da se Rocki neće vratiti.

Bilo kako bilo, Stallone je na Instagramu otkrio kako bi serija, u idealnoj situaciji, imala deset epizoda i nekoliko sezona kako bismo mogli kvalitetno upoznati mladog Rockya.

“Zamisliti vremensku mašinu koja bi nas mogala vratiti na početke Rockiya. Filmski svijet prepun likova koje gledaoci širom svijeta obožavaju gotovo 50 godina”, naveo je Stalone.

Ostavite komentar