Stefan Kapičić glumi mutanta Colossusa u filmu “Deadpool”

colossus-deadpool-stefan-kapicicStefan Kapičić (1. decembar 1978,) je srpski glumac. Sin je jugoslovenskog košarkaša Dragana Kapičića.

Kako saznajemo iz intervijua koji je Stefan dao za Entertainment Weekly, 37-godišnji glumac ovih dana ima velikih razloga za sreću, kako na privatnom ljubavnom planu, tako i  poslovnom svijetu. Naime, priča se kako je zaručio svoju djevojku glumicu Ivanu Horva, a u poslovnom svijetu je dobio ulogu u ekranizaciji Marvelovog strip junaka, holivudskom filmskom spektaklu “Deadpool”.

Kapičić se je našao u 80 uloga do sada, kako pozorišnih, filmskih ili televizijskih ,ali zbog nove uloge koju je dobio kaže da je presretan.

Na pitanje da li je za Deadpoola znao i ranije, i da li čita stripove, Kapičić je odgovorio. “Ne mogu da živim bez njih. Deadpool mi je oduvijek bio jedan od omiljenih likova zbog načina na koje se suočava sa svakojakim situacijama. Njegov stil i humor ga čine savršenim antiherojem.”

U Deadpool  Stefan će glumiti sa Ryanom Reynolds za kojeg kaže da je po njemu velika glumačka zvijeda i da mu je velika čast glumiti uz jednog takvog profesionalnog glumca. Kao i da su mu njegove ideje i sugestije mnogo pomogle.