Vijesti

Stana Katić napušta seriju “Castle” ?

castle-stanaIako je ABC objavio odluku obnove poznatog tv serijala “Castle” koji je već potpisao glavni glumac, Stana Katić još nije iskazala namjeru nastavka ličnog učešća u osmoj sezoni.

Mnoštvo američkih tv serija je u krizi, i ne zna se hoće li se pokazivati u Novom svijetu, a posebno u Europi, jednom od najznačajnijih tržišta novokontinetalne produkcije malog ekrana. “Castle” slijedi 8,5 miliona gledalaca, ali kanal ABC oklijeva, pa će osmi nastavak biti kraći od predhodnih. Planira se samo 13 epozoda.

Nathan Fillion koji intrpretira Richarda Castle je spreman za novu avanturu, ali Stana Katić se ne izjašnjava.

“Castle” mora pronaći i novog “showrunnera”, jer je David Amann koji je upravljao serijalom prošle sezone zajedno sa Andrewom Marlowe, odlučio prihvatiti nove izazove. Učestovaće u seriji, ali će se najprije posvetiti ostvarenju novih projekata.

Lijepa Stana rođena u Canadi 1978. godine, navodno supruga 74 godišnjeg Jamesa Brolina koji tumači ulogu Castelovog oca, ima druge planove. Glumica porijeklom iz Dalmatinske zagore, poliglot visokog obrazovanja je, izgleda, odlučila roditi dijete bivšem mužu Barbre Streisand, što nije potvrđeno.

Džana Mujadžić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)