Stallone potvrdio: ‘Expendables 4’ se snima

Ko kaže da ne možete raditi određene stvari samo zato što ste u godinama? To se sigurno ne odnosi na Sylvester Stallone-a i njegove kolege sa franšize The Expendables.

Do sada su snimljena tri filma, i bilo je upitno da li će se snimati četvrti dio, međutim Stallone je lično potvrdio kako se vraća sa svojom ekipom i u četvrtom filmu.
Naime, Stalllone je objavio na Instagramu fotografiju i napisao kako se vraća njegov tim i za četvrti film, a on će ponovo da glumi Barney Ross-a, vođu njihove ekipe.

Just when you thought it was safe to go outside…They’re coming back!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Prva tri filma zaradila su kinima više od pola milijarde dolara, pa je četvrti film uvijek bio realna mogućnost. Međutim, jedno vrijeme je objavljena vijest kako se Stallone neće vratiti u narednom filmu zbog neslaganja sa Nu Image/Millennium direktorom,  Avi Lerner. Nakon toga i Arnold Schwarzenegger je izjavio da se ni on neće vratiti ukoliko na filmu nije Stallone. A vjerovatno biste se i vi složili kako bez njih dvojice Expendablesi nemaju smisla.

Sada kada je potvrđeno da će se snimati četvrti film, očekujemo u skorije vrijeme da ćemo čuti i detalje oko toga ko režira film i ko će sve u njemu da glumi, i naravno kada će se pojaviti u kinima.

Vrlo je moguće da film neće imati tako veliki broj zvijezda kao u prethodnom dijelu, međutim ako je Stallone tu onda je sve uredu. Njemu dodate još Schwarzenegger-a i Jason Stathama, i još nekoliko krupnih likova koji će da nosaju puške, i u suštini to je to.