Home / Svaštara / Sportsko izdanje Angeline Jolie koje kod nje rijetko vidimo

Sportsko izdanje Angeline Jolie koje kod nje rijetko vidimo

U jeku  sudske borbe za skrbništvo nad djecom, koju vodi s bivšim suprugom Bradom Pittom, glumica i redateljica Angelina Jolie svaki slobodan trenutak provodi u društvu svojih šestero najvećih ljubavi.

Svoj Praznik rada Amerikanci vole provesti opušteno, na otvorenom s obiteljima, a baš ga je tako provela i Angelina Jolie – svoju je djecu povela na planinarenje na obronke brda Hollywood Hills iznad Los Angelesa. Ako je za suditi prema izrazima njihova lica, presretni zbog napora koji ih čeka i nisu bili, baš poput svih klinaca koji bi često radije ostali kod kuće i zabavljali se na gadgetima.

Kako bilo, Angelina je ustrajala, a svoju je vitku figuru, koju mnogi već smatraju premršavom pa se vode cijele polemike o tome na društvenim mrežama, istaknula u sportskom izdanju – nosila je pamučnu sivu kratku majicu s čvorom na boku, te uske tajice koje se nisu uspjele sasvim priviti uz noge glumice. Glumicu rijetko vidimo i u tenisicama, a ovaj put odabrala je crne s prepoznatljivim bijelim znakom brenda Nike. Od sunca se štitila slamnatim šeširom, te je nosila velike tamne sunčane naočale.

Njena djeca bila su također sasvim jednostavno i sportski obučena, a paparazzi su s Angie snimili 13-godišnju Zaharu, 12-godišnju Shiloh, desetogodišnju Vivienne i njenog brata blizanca Knoxa. Na vidiku nisu bili jedino 17-godišnji sin Maddox i 14-godišnji Pax.