“Spice Girls” na turneji izvrijeđale bivšu kolegicu Victoriju Beckham

Nakon što je Victoria Beckham odlučila da neće nastupati s popularnim “Spice Girls” na njihovoj povratničkoj turneji, djevojke su joj to jako zamjerile.

Prva se na nju obrušila Mel B, a sada je to učinila i Mel C, poznata kao Sporty Spice. Naime, kako je izvor koji je bio na njihovom koncertu u Londonu rekao za američke medije, Mel C je pred šokiranom publikom izvrijeđala Victoriju, prenosi The Independent.

“Rečeno nam je da moramo ugasiti mobitele kako niko ne bi snimio koncert, a zatim je Mel C počela pričati o bivšoj kolegici koju je nazvala jadnom kravom. Ne mogu reći da je krivim, ali nije bilo lijepo za čuti. Isto tako, Victoria je barem mogla doći na neki njihov koncert kada je već odbila nastupati s njima'”, ispričao je neugodno iznenađeni izvor.

Podsjetimo, svađa među bivšim kolegicama krenula je nakon što je Melanie Brown, odnosno Mel B u emisiji Piersa Morgana izvrijeđala Victoriju.

“Tužna sam što ona neće biti tamo. Zapravo, njena odluka me jako potresla. Znam da je zauzeta sa svojom porodicom i modnom linijom, ali ja ću se i dalje nadati da će promijeniti mišljenje te da će nam se pridružiti”, rekla je tada u jutarnjem showu Piersa Morgana.