Sofia Vergara ukrala show na dodjeli nagrada Emmy

Kolumbijska glumica bila je voditeljica na dodjeli nagrada Emmy 2022, a svu pažnju je ukrala blistavom haljinom sa šljokicama i svojom pojavom.

Sofia Vergara iako nije bila nominovana za nagradu na dodjeli Emmyja 2022., ipak je izgledala fenomenalno na pozornici u Los Angelesu-u u ponedjeljak naveče na dodijeli nagrade za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji.

Naime, glumica je plijenila pozornost u žutoj haljini do poda sa šljokicama, koju je dizajnirala Laura Basci, koja joj je odlično pristajala.

Uoči ceremonije, zvijezda Moderne obitelji podjelila je s obožavateljima snimku kako izgleda cijeli proces pripreme za svečanu večer.

Njeni pratitelji brzo su reagirali na njen besprijekoran izgled, a mnogi su Sofiju nazvali “prelijepom” i “zadivljujućom”, dok su drugi ostali bez riječi te su u komentarima jednostavno ostavili žuta srca koja odgovaraju haljini.

“Veliko mi je zadovoljstvo biti ovdje, zaista sam zahvalna što sam ovdje. Imam još osam sekundi da budem ovdje. Bilo je divno glumiti Ruth i biti s tako nevjerojatnim, lijepim umjetnicima, sve vas volim. A sad moram ići. Hvala svima puno‘‘, poručila je glumica.


U kategoriji sporednih glumaca pobjednici večeri bili su Brett Goldstein, koji je osvojio Emmyja za najboljeg sporednog glumca u humorističnoj seriji za Teda Lassoa, i Amanda Seyfried odnijela je kući svog prvog Emmyja za najbolju glumicu u ograničenoj seriji ili antologijskoj seriji za svoju ulogu u The Dropout.

Ostavite komentar