‘Snowpiercer’ uskoro postaje serija

TNT je dao zeleno svjetlo za snimanje serije ‘Snowpiercer‘, futurističkog trilera baziranog na istoimenom filmu iz 2013. godine.

U seriji će glumiti dobitnica Oscara Jennifer Connelly (A Beautiful Mind), dobitnik Tony nagrade i Grammy-a Daveed Diggs (Hamilton, Black-ish), Mickey Sumner (American Made), Susan Park (Ghostbusters), Benjamin Haigh (The Conjuring 2), Sasha Frolova (The Interestings), Katie McGuinness (Dirty Filthy Love), Alison Wright (The Accountant), Annalise Basso (Bedtime Stories), Sam Otto (Jellyfish), Roberto Urbina (Netflix-ov Narcos), Sheila Vand (Argo) i dobitnica Tony nagrade i nominovana na z Grammy nagraduLena Hall (All My Children).

Radnja se odvija sedam godina nakon što je Zemlja postala ledena pustoš, a ‘Snowpiercer’ govori o ostatku čovječanstva koji su nastanjeni u velikom vozu koji se neprestano kreće i kruži širom svijeta.
Ali ljudi u vozu podijeljeni su po staležima, pa se najbogatiji voze u prvom vagonu sa svim povlasticama, a oni najsiromašniji u posljednjem dijelu voza. Sve dok ne krene pobuna …

Connelly će glumiti Melanie Cavill, putnika prve klase koji obavještava sve putnike o raznim stvarioma putem razglasa. I dok se mnogi iz prve klase gnušaju putnika iz druge klase, Melanie je zapravo oduševljena njima.

Daveed Diggs će glumiti Layton Well-a, zatvorenika koji jedva preživljava u zadnjem dijelu voza.

Seriju ‘Snowpiercer’ će koproducirtati Tomorrow Studios i Turner Studio T, zajedno sa CJ Entertainment.
Pilot seriju će režirati Scott Derrickson, a napisao ju je Josh Friedman (Avatar 4, Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

U filmu ‘Snowpiercer’ glumili su Chris Evans, John Hurt, Tilda Swinton, Jamie Bell, Ed Harris, Alison Pill, Octavia Spencer, Ewen Bremner, Luke Pasqualino, i dr.