Svaštara

Slavni parovi koji su veze započeli preljubom

Ljubavne afere u Hollywoodu postale su skoro pa uobičajena stvar. Izdvajamo vam nekoliko parova koji su svoje pozate veze započeli preljubom.

Brad Pitt i Angelina Jolie

Priča pod nazivom Brangelina jedna od najkultnijih u Hollywoodu. Par se upoznao na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith” dok je Brad bio u braku sa Jennifer Aniston. U intervjuu je priznao da se zaljubio, ali nažalost ova ljubavna priča imala je nesretan kraj nakon 11 godina.

Eddie Cibrian i LeAnn Rimes

Pjevačica LeAnn Rimes i zvijezda serije “CSI: Miami” Eddie Cibrian upoznali su se na setu snimanja filma “Sjeverna svjetla” 2008. godine. LeAnn je bila u braku s bivšim plesačem i kuharom Deanom Sheremetom, a Eddie je bio zaručen sa zvijezdom “Kućanice s Beverly Hillsa” Brandi Glanville. Uprkos tome što su bili u centru jedne od najvećih kontroverzi u prvoj deceniji, LeAnn i Eddie žive kao relativno normalan par i ne kaju se.

“Preuzimam potpunu odgovornost za sve što sam uradila. Mrzim što su ljudi povrijeđeni, ali ne žalim zbog ishoda”, kazala je LeAnn.

Blake Shelton i Gwen Stefani

Balke i Miranda Lambert bili su još u braku kada su se stvorile iskrice između njega i pjevačice grupe No Doubt Gwen Stefani. Upoznali su se na snimanju showa The Voice i bilo je vidljivo da postoji neka veza između njih. Gwen je bila u braku sa Gavinom Rossdaleom. Oboje su se vrlo brzo razveli i započeli vezu.

Tori Spelling i Dean McDermott

Glumci Tori Spelling i Dean McDermott upoznali su se na snimanju filma “Mind Over Murder” kada su bili u braku sa Chralie Shanianom i Mary Jane Eustace. U Torininom showu “True Tori” otkrila je kako su imali seksualni odnos istu noć kada su se upoznali.

Prince Charles i Camilla Parker Bowles

Prije nego je bila princeza Diana, postojala je Camilla Shand. Princ Charles i Camilla upoznali su se na utakmici 1970. godine i zabavljali se godinu dana. Ostali su prijatelji, ali su imali aferu dok su bili u vezama s drugim ljudima. Charles je priznao nevjerstvo, ali je rekao i to kako se borio za svoj brak dok nije shvatio, kako je rekao, da je nepopravljiv. Princ i Camilla su u braku od 2005. godine.

Antonio Banderas i Melanie Griffith

Par je započeo ljubavnu aferu na setu “Two Much”. Banderas je bio u braku sa Anom Lenz, a Melanie s Donom Johnsonom.

“Trudili smo se da budemo puni poštovanja. Mislili smo da je možda riječ o onom napasnom trenutku koje imamo kada snimamo filmove jer moramo glumiti par”, rekao je Banderas.

Za svoj razvod morao je isplatiti bivšoj supruzi 65 hiljada američkih dolara.

Woody Allen i Soon-Yi Previn

Režiser Woody je bio u vezi s Miom Farrow kada je upoznao Soony-Yi. Soon-Yi je bila usvojena kćerka Mije.

“Nisam bila ta koja je proganjala Woodyja, on je mene progonio. Zato je veza i uspjela. Osjećala sam se cijenjeno. Laskalo mi je. Obično je krotka osoba i napravio je veliki skok”, kazala je ona.

Ova veza izazvala je mnoge kontroverze, ali su i dalje zajedno nakon 22 godine.

Julia Roberts i Daniel Moder

Kamerman Moder je bio u braku sa makeup umjetnicom Verom Steimberg kada je upoznao Juliju Roberts na snimanju filma “The Mexican”. Šest mjeseci nakon filma Daniel se razveo, a Julia i on su sve češće viđani zajedno. Par sada slavi 17. godišnjicu braka.

Johnny Depp i Amber Heard

Ovaj glumački par imao je uzburkanu vezu, najblaže rečeno. Upoznali su se na snimanju filma “The Rum Diary” kada se počelo pisati da imaju aferu. Johnny je tada bio s dugogodišnjom partnerkom Vanessom Paradis s kojom se razišao i ubrzo javno započeo vezu s Amber. Nakon javnog i brutalnog razvoda 2016. godine, krenuli su različitim putevima.

Jennifer Lopez i Marc Anthony

Pjevački par upoznao se kada su oboje bili u ozbiljnim vezama kada su započeli vezu 2004. godine. J.Lo je otkazala vjenčanje s Benom Affleckom nekoliko sati prije nego je trebala izaći pred oltar, a nekoliko mjeseci kasnije udala se za Marca i to četiri dana nakon što se on razveo od Dayanare Torres. Nakon sedam godina braka par se razišao, ali su ostali u odličnom odnosu.

Kim Kardashian i Kanye West

Iako se smatralo da je brak Kim Kardashian sa NBA zvijezdom Krisom Humphriesom trajao samo 72 dana, on je javno kazao kako ga je Kim prevarila sa sadašnjim mužem Kanyeom Westom. Odmah nakon što se razišla od muža počela je javno izlaziti s Westom. Sada imaju četvero djece.