Slavni čiji su brakovi brzo završili

Za mnoge poznate parove ne važi zavjet “dok nas smrt ne rastavi”, ali ovi su nadmašili ostale po brzini kojom su se razveli!

Britney Spears i Jason Alexander

Brak pjevačice sa srednjoškolskom ljubavi trajao je samo 55 sati, nakon vjenčanja nabrzaka u Las Vegasu.

Cher i Gregg Allman

Cher i Gregg još jedan “uspješni brak” iz 1975. koji je trajao dugih devet dana, a par se vjenčao, naravno, u Vegasu.

Carmen Electra i Denis Rodman

Par se vjenčao opijen ljubavlju i šampanjcem. Devet dana kasnije, Rodman je tražio poništenje braka.

Ali Landry i Mario Lopez
Ali Landry i Mario Lopez su se vjenčali 2004. godine, a brak im je potrajao samo osamnaest dana zato što je Ali saznala da joj Mario baš i nije bio u potpunosti vjeran.

Eddie Murphy i Tracey Edmonds

Njihova bračna sreća je trajala dvije sedmice, a na kraju je brak proglašen nevažećim.

Drew Barrymore i Jeremy Thomas

Lijepa glumica je u svom prvom braku bila s britanskim barmenom. Šest sedmica je trajao srećan brak, a zatim je uslijedio razvod.

Pamela Anderson i Rick Salomon

Pamela Anderson je imala 4 supruga. Najkraći brak bio je s Rickom Salomonom. Trajao je svega dva mjeseca, pa je brak na kraju bio poništen. Ali, glumica i američki igrač pokera su se ponovo vjenčali 2014, međutim ni drugi brak nije dugo potrajao.

Kim Kardashian i Kris Humphries

Brak Kim Kardashian sa Krisom Humphriesom trajao je svega 72 dana. Vjenčali su se 20. augusta 2011. a zahtjev za razvod su podnijeli 31. oktobra iste godine.

Nicolas Cage i Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley se 2002. udala za velikog fana njenog oca glumca Nicolasa Cagea. Kćerka Elvisa Presleya i glumac su bili samo 4 mjeseca u braku.

Jennifer Lopez I Cris Judd

Pjevačica i plesač su se voljeli još 9 mjeseci nakon vjenčanja, nakon toga je uslijedio razvod. Jennifer je takođe imala i kraći brak s kubanskim konobarom Ojanijem Noom, koji potrajao čak 2 mjeseca duže nego sa Chrisom.