Slavne prijateljice ponovo na okupu

Jennifer Aniston dobila je priznanje za svoj humanitarni rad na dodjeli nagrada Artists Inspiration Award, a to je bila idealna prilika da joj nagradu uruče najbolje prijateljice s TV ekrana, Courteney Cox i Lisa Kudrow.

Uoči dodjele slavne prijateljice pozirale su zajedno na crvenom tepihu, a za tu priliku 50-godišnja Aniston odabrala je vintage svilenu haljinu s crno-bijelim printom, koju je kreirao dizajner John Galliano.

“Nismo jedine koje znaju da je Jennifer nevjerovatna osoba. Svi je volimo jer je iskrena, zrači toplinom, veseljem, humorom i ljubavlju”, kazala je Cox.
Nakon nabrajanja njenih postignuća, glumice su izrazile dobrodošlicu voljenoj i velikodušnoj prijateljici na bini koja je održala vrlo emotivan govor.

Aniston, Cox i Kudrow glumile su Rachel Green, Monicu Geller i Phoebe Buffay, u periodu od 1994. do 2004., a nakon završetka snimanja ostale su dobre prijateljice. No, najviše pažnje izazvalo je nedavno okupljanje slavne šestorke, što je ovjekovječila upravo Jennifer Aniston.

Legendarni selfie sa šest prijatelja, Aniston je poslužio i kao prvi post na tek otvorenom Instagram profilu, koji je srušio rekord po broju pratilaa u kratkom roku.