Slavne osobe koje su se pojavile u seriji “Prijatelji”, a koje smo zaboravili

Kultna TV serija “Prijatelji” trajala je cijelih deset godina, od 1994. do 2004. godine. Za to vrijeme, više od desetak holivudskih zvijezda pojavilo se u raznim epizodama.

Neki od njih tada su već bili poznati, poput Brat Pitta i Julije Roberts, dok su se drugi tek nedavno našli u središtu pažnje (poput Dakote Fanning i Giovannija Ribisija).

Brad Pitt pojavio se u osmoj sezoni i igrao je kolegu koji je s Monicom i Rachel išao u školu. Njegov lik mrzi Rachel jer se ona šalila na njegov račun. Naime, on je nekada bio debeo poput Monice, ali gledajući Brada Pitta, u to je teško vjerovati.

Chandler ponovo sreće svoju drugaricu iz razreda Susie, kojoj se ismijavao još u školi. Ova djevojka je došla da mu se osveti. Ulogu je odglumila Julia Roberts.

Hugh Laurie, čuveni doktor House igrao je ulogu gospodina koji je sjedio pored Rachel na letu za London.

Charlie Sheen pojavio se u drugoj sezoni serije Prijatelji. Igrao je ulogu Phoebeinog dečka.

Brooke Shields igrala je ulogu obožavatelja opsjednutog Drakeom Ramorayem.

Sean Penn glumio je Erica, dečka Phoebeine blizanke. On vjeruje da nje njegovoa djevojka fina učiteljica koja se bavi dobrotvornim radom, no Phoebe mu otkriva istinu.

Bruce Willis igrao je ulogu oca Rosove djevojke. Osim toga, njegov lik Paul Stevens, upoznaje Rachel i oni se počinju družiti.

Rachel i Monica odluče organizirati zabavu za Phoebe i pozovu stripera kojeg glumi Danny DeVito.

Reese Witherspoon pojavila se u showu u ulozi razmažene Racheline sestre Jill. Ova kapriciozna djevojka ne radi i živi od roditelja.

Jean-Claude Van Damme glumio je u drugoj sezoni. Likovi serije upoznaju ga na snimanju seta filma koji je snimao.

Robin Williams glumio je muškarca kojeg je supruga varala, a Billy Crystal glumio je muškarca koji je tješio svog prevarenog prijatelja.