Sin Bena Afflecka njegovim Lamborghinijem udario u BMW

Ben Affleck na malo teži način je naučio da 10-godišnjaci ne bi trebali sjedati za volan automobila.

Naime, 10-godišnji sin Bena Afflecka, Samuel, uputio se sa svojim ocem i njegovom djevojkom Jennifer Lopez u trgovinu luksuznih automobila.

Glumac je u jednom je trenutku dopustio sinu da sjedne na mjesto vozača dok je motor njegova žutog Lamborghinija bio upaljen.

Dok je sjedio za volanom Samuel je prebacio “u rikverc”, a automobil je tada udario u prednji dio bijelog BMW-a koji je bio parkiran iza njega. Dječak je bio na vozačevu mjestu s otvorenim vratima, dok se Affleck nalazio između vrata i vozačeva sjedala, a Lopez je sjedila iza Samuela s vozačeve strane. Nakon kontakta s drugim vozilom, Affleck je otišao pogledati šta se dogodilo, a i njegov sin također je izašao van iz automobila.
Kada su utvrdili da šteta nije strašna, glumac je zagrlio svog sina, dok ga je Jennifer držala za ruku te su odšetali dalje. Glasnogovornik slavnoga glumca izjavio je za TMZ da nije bilo nikakve štete te da su obje strane zadovoljne i da nije bilo nikakvih problema.

Samuel je inače najmlađe dijete Bena Afflecka i bivše supruge Jennifer Garner, a zajedno još imaju dvije kćeri – trinaestogodišnju Seraphinu i šesnaestogodišnju Violet.

Ostavite komentar