Svaštara

Sharon Stone shrvana nakon bratove smrti

Patrick Joseph Stone, brat slavne glumice Sharon Stone, iznenada je umro u 58. godini nakon srčanog zastoja ovog vikenda. Ubrzo nakon što je mrtvozornički ured Pennsylvanije potvrdio vijest za američke medije, shrvana Sharon Stone oglasila se o bratovoj smrti na svojem Instagram profilu.

Osvrnula se na ogromnu tugu koja je zadesila njenu porodicu, nakon što su u augustu 2021. izgubili Patrickovog 11-mjesečnog sina Rivera, a sada i Patricka. Maleni River umro je nakon što su mu u potpunosti otkazali organi.


“Da, on je bio otac Riveru kojeg smo izgubili prošle godine… U dobi od 11 mjeseci. Iza njega su ostali supruga Tasha, sin Hunter i kći Kaylee. Kao i svaka obitelj, zahvaljujemo vam na ljubavi i podršci u ovom vremenu neizmjerne tuge i cijenimo sve vaše izraze saučešća”, rekla je Stone i podijelila nekoliko zajedničkih fotografija s voljenim bratom.

Patrickova supruga Tasha kasnije je također progovorila o Patrickovoj smrti. “Čini mi se kao da mi je srce iščupano iz grudi. Patrick je otišao biti s našim slatkim Riverom… Ne znam što bih drugo rekla, on je bio moj svijet”, izjavila je.

Ostavite komentar