Sestra Michael Jacksona na meti kritika zbog plastičnih operacija

La Toya Jackson, sestra slavnog pjevača Michael Jacksona, već izvjesno vrijeme intrigira javnost svojim izgledom koji je nažalost daleko od prirodnog.

Mnogi strani mediji su prenijeli mišljenja stručnjaka i plastičnih hirurga koji tvrde da je La Toya podizala obrve, sužavala bradu i nos i sređivala obraze. Smatraju da je imala najmanje desetak operacija na licu i da tu nije kraj.

Za razliku od svog pokojnog brata, kralja popa Michael Jacksona nije izbjeljivala kožu, ali je otišla u drugu krajnost. Naime mnogi komentari javnog mnjenja upućeni su na račun njenog lica da izgleda previše plastično i kao da će se u svakom trenutku raspasti.

POGLEDAJTE SLIKU

La Toya se proslavila singlom “Heart Don’t Lie” 1984., a 90-ih godina je doživjela pad svoje muzičke karijere koju je ponovno oživjela 2000-ih. Radila je i na televiziji, a iza sebe ima brak s pokojnim Jackom Gordonom koji joj je bio i dugogodišnji menadžer za kojeg se, kako je sama isticala, prisilno udata 1989.

U svojim memoarima iz 1991. godine La Toya je iznijela tvrdnje da ju je otac zlostavljao, a sudeći po mišljenju psihologa, postoji mogućnost da su upravo ovakvi događaji uzrok zbog čega je postala ovisna o operacijama.