Sean Penn ljubi ljepoticu godinu mlađu od svoje kćeri

sean_penn_leila_georgeSean Penn oduvijek je imao oko za lijepe žene, a to se nije promijenilo ni u njegovoj 56. godini života.

Nakon što je uhvaćen kako na jednoj havajskoj plaži strastveno ljubi 24-godišnju glumicu, godinu dana mlađu od njegove kćeri, čitav svijet se pita ko je prelijepa Leila George, prenosi Daily Mail.

Mlada filmska zvijezda nije u usponu. Međutim, na velikom platnu se tek mora dokazati, u filmskim krugovima cijenjena je kao vrlo talentirana, iako je tek završila najuglednije svjetske škole glume.

Budući da joj je gluma zapisana u genima: majka joj je poznata glumica Greta Scacchi, koja iza sebe ima niz uspješnih filmova i nominaciju za Emmyja, dok joj je otac Vincent D’Onofrio, kojeg se publika sjeća iz Daredevila, Jurassic Worlda i serije Zakon i red: Kriminalne namjere.

Leila tek je nedavno sa kazališnih dasaka stupila na male ekrane u TV filmu “Mother, May I Sleep with Danger?”, uz Jamesa Franca i Tori Spelling, no očito je da velikim koracima grabi prema crvenim tepisima.

Sean Penn, koji je dosad zaveo čitav niz ljepotica, poput Madonne, Robin Wright i Scarlett Johansson, u blizini plaže na kojoj je uhvaćen u strastvenom zagrljaju s Leilom ima vilu, u koju je rado dovodio i svoju bivšu zaručnicu Charlize Theron.

sean_penn_leila_george1