mix

Schwimmer: Okupljanje “Prijatelja” moglo bi se snimiti u avgustu u karanteni

HBO Max mijenja svoje produkcijske planove za okupljanje “Prijatelja” pa bi se tako zbog pandemije covida-19 najavljena posebna epizoda mogla snimiti u avgustu u karanteni, otkrio je David Schwimmer, koji je u popularnoj seriji glumio Rossa.

Kompletna ekipa “Prijatelja”, koju uz Schwimmera čine Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry i Matt LeBlanc, trebala je specijalnu emisiju snimati u martu, ali je epidemiološka situacija vezana uz koronavirus zaustavila kompletnu filmsku industriju.

“To bi se moglo dogoditi vjerojatno u avgustu, sredinom avgusta”, rekao je Schwimmer u emisiji “The Tonight Show”. “Ali iskreno, morat ćemo pričekati i vidjeti još tjedan, dva da vidimo je li dovoljno sigurno to učiniti. Ako nije, pričekat ćemo dok bude”.

Schwimmer je dodao da bi on i njegova dobro poznata ekipa iz kultne humoristične serije jako voljela napraviti ‘specijal’ koji bi se trebao snimiti u originalnom studiju Burbank u Kaliforniji.

Navodno će svaki “prijatelj” – Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler i Joey – zaraditi između 2,25 i 2,5 miliona dolara za tu posebnu emisiju.

Serija “Prijatelji” snimana je ukupno deset sezona, od 1994. do 2004. godine a ni danas nije izgubila na svojoj popularnosti.