Sandra Bullock o majčinstvu: Volim svoju djecu do tačke neurotičnosti

Glumica Sandra Bullock rekla je da svoju usovjenu djecu, osmogodišnjeg Louisa i šestogodišnju Lailu, često pokušavati previše zaštiti jer svakodnevno strahuje da bi im se moglo dogoditi nešto loše u školi.

“Volim svoju djecu do tačke neurotičnosti i tek sada shvatam šta znači strahovati svakog dana. Stalno se pitam šta se to događa u svijetu i jesam li uopće dobra majka?”, priznala je 54-godišnja glumica.

Ispričala je kako kada njena djeca odu u školu ona konstantno provjerava telefon i razmišlja hoće li njena djeca biti dobro. Njena sreća je u tome što njen partner Bryan Randall s kojim je tri godine u vezi ima razumijevanja za njenu histeriju oko djece i stalno je pokušava smiriti.

“Želim uraditi sve što je u mojoj moći kako bih zaštitila ovo dvoje lijepe djece. Oni su moj blagoslov”, rekla je Bullock.

Zvijezda filma “Oceanovih 8” nedavno je izjavila da je njen život bio “ništa” prije nego je usvojila djecu.

“Da, imala sam lijep život. Ali sve je to ništa u poređenju s njih dvoje. Dok se oni nisu pojavili u mom životu doslovno sam gubila vrijeme. Sada tačno znam kakav je moj život. Osjećam se blagoslovljeno”, poručila je Sandra Bullock.