Sa bine pulska publika će snimati spot za pjesmu Dine Merlina

Ovog ljeta Magična Arena Pula domaćin je najvažnijim muzičkim događajima u Istri, ali i ovog podneblja. Pored Stinga, Tom Jonesa i Zucchera, u ovom velebnom amfiteatru za 28.7. zakazan je koncertni spektakl Dine Merlina.

Da nastup najveće bh. muzičke zvijezde izaziva veliko interesovanje kod publike pokazuje da se uvijek traži ulaznica više.

Poznat po tome da uvijek priprema iznenađenja ovaj umjetnik je za koncert u veličanstvenoj Areni Pula najavio nešto potpuno neočekivano – preko društvenih medija pozvao je publiku koja će tu ljetnju večer provesti uživajući u showu “Hotel Nacional” da svojim telefonima snimi izvođenje pjesme “Ako izgovorim ljubav” sa posljednjeg albuma i svojim snimkom postane jednim od režisera video spota koji će se snimati tokom koncerta. Odabrani učesnici će dobiti priliku da kadrove snimaju uz Dinu i to sa pozornice prekrasne Arene.

Poziv fanovima kantautor je uputio preko svoje zvanične Facebook stranice i drugih društvenih mreža:

„Posljednji koncert u Areni Pula pamtim gotovo kao san. Kao u snu, naizgled se čini da znamo šta se desilo, a onda kad pokušamo ponovo to proživjeti, shvatimo koliko su tanke niti koje vežu sjećanja. Ovog puta, da se snovi ne bi zaboravljali, pozivam vas da mi se pridružite na bini i da ovaj najljepši prizor u petak 28.7. zabilježite svojim kamerama. Kadrovi uhvaćeni vašim telefonima i kamerama biti će ovjekovječeni u video spotu za pjesmu ‘Ako izgovorim ljubav’“.

Prijave za učešće u snimanju video spota mogu se izvršiti putem ovog linka najkasnije do 23:59 u srijedu, 26.7.2017. godine. Broj učesnika je ograničen, a produkcijski tim Dine Merlina će kontaktirati odabrane učesnike na dan koncerta, u petak 28.7.

Show “Hotel Nacional” koji se do sada upisao na mapu u gotovo 70 svjetskih destinacija i ugostio preko pola miliona posjetilaca za ovo ljeto, pored inače visokih produkcijskih standarda, osvježen je najnovijim laserskim, svjetlosnim i drugim multimedijalnim elementima, UV rasvjetom, specijalnim efektima te impresivnom video produkcijom.