S.A.R.S najavio da ove godine izdaje posljednji album

sarsGrupa S.A.R.S. je dugih deset godina na sceni, a dugu karijeru proslavit će velikim koncertima u Beogradu, Novom Sadu i po cijeloj regiji te novim albumom, koji bi, prema riječima Žarka Kovačevića, trebao biti posljednji, rekao je u intervjuu Tanjugu.

Planiraju krajem marta objaviti novi album te da razmišljaju da se nakon toga okrenu singlovima, jer je album “prevladan format”.

S.A.R.S. je u prošloj godini održao 85 koncerata, prethodne 100, iza sebe imaju pet studijskih i jedan live album, oko dvadeset spotova, od 2009. održali su više od 500 koncerata. Upravo to što je interes za bend rastao sa svakim novim albumom i što ljudima nisu dosadili.

Iz uspješne 2015. izdvajaju koncert s Dubioza kolektivom u Pulskoj areni, gdje rijetko tko dobije priliku nastupiti.
“Najbitnije je da bend mnogo nastupa i to je najbolji način da privuće ljude.
Prilično smo premašili ono što smo planirali kada smo krenuli u avanturu zvanu S.A.R.S. Mislim da će 2016. biti godina u kojoj ćemo ostvariti sve što smo zacrtali, a to je veliki broj ljudi koji nas prate i rasprodani koncerti u velikim dvoranama”

Kažu da je čudo učinila pjesma “Buđav lebac” koja ih je dignula na vrh i omogućila da brzo dođu do popularnosti, što se nije dogodilo brojnim bendovima koji se teško probijaju.