Robbie Williams previše izbotoksirao lice

Pjevač Robbie Williams nekoliko mjeseci se nije pojavljivao u javnosti, a nakon što je sa suprugom Aydom Field jučer prisustvovao 50. godišnjici postojanja modne marke Marc O’Polo u Njemačkoj, mnoge je iznenadio izgledom svog lica.

U poređenju sa njegovim izgledom od prije godinu dana, 43-godišnji Robbie izgleda kao da se udebljao, ali mnogi komentarišu kako je ipak previše izbotoksirao lice, prenose strani mediji.

“Botoksirao sam lice i uradio nekoliko filera i još jedan zahvat na bradi, i to mi se jako sviđa. Proteklih godina sam pratio šta su ljudi pisali o meni na društvenim mrežama. Svi komentarišu kako sam ostario, i zaista jesam”, rekao je Williams nedavno.

Na pitanje da li će raditi još operacija, pjevač je tada odgovorio kako “ne misli da će ići do ludog holivudskog levela”, ali, prema komentarima na internetu, čini se kako je ipak pretjerao s botoksom.

Pored punijih obraza, Robbijev ten izgledao je na jučerašnjem događaju dosta tamnije.

Njegova supruga Ayda nedavno je otkrila kako se pjevač špricao sredstvima za samotamnjenje tokom njegove posljednje turneje kako bi “izgledao mršavije”. Također, otkrila je i kako često ima običaj konturisati lice.

Robbie je tokom svoje karijere patio od brojnih napada anksioznosti. Iako je ovaj otac dvoje djece tek u ranim 40-im, čini se kako se ipak ne može nositi sa borama na licu.

Pogledajte pjevača prije godinu dana i sada: