Rihanna kreira nakit “Chopard”

Švicarska kuća luksuznog nakita se udružuje sa Rihannom, koja ostvaruje kolekciju dragulja što će se otkriti na predstojećem, jubilarnom Festivalu u Cannesu.

Ako galski grad na Azurnoj obali označava sedmu umjetnost u cjelokupnoj raskoši, kvalitetu i glamouru, ovogodišnje 70. izdanje slavne smotre svjetskog filma će biti obilježeno i posebnom kolekcijom dragulja, pod nazivom “Rihanna Loves Chopard”!

Brand je pozvao pjevačicu koja potiče sa Barbade, ostvariti dvije linije visokog nakita. Prva će biti dostupna za trajanja festivala dok će se druga prodavati u prodavaonicama, već u lipnju.

Nesvakidašnje partnerstvo planetarne zvijezde ne znači samo njezinu promociju. Rihanna sama ostvaruje nakit koji će predstaviti u Cannesu, sudeći po riječima ko-predsjednice i umjetničke direktorice “Choparda”, Caroline Schenfele :
-Suradnja sa Rihannom je prirodna i očekivana jer smo već upotrijebili njezinu nadarenost za design ali i polet, neiscrpnu energiju pa očitu kreativnost. Zahvaljujući svom jedinstvenom stilu, ona će redefinirati način stvaranja i nošenja nakita.

Džana Mujadžić