Richard Madden o posljednjoj sezoni GOT-a: Mislim da niko od glavnih glumaca neće preživjeti

Richard Madden koji je tumačio lik Robba Starka u poznatoj seriji je nedavno otkrio da misli kako niko od glavnih likova neće preživjeti do posljednje epizode serije.

Mandatory Credit: Photo by Maria Laura Antonelli/AGF/REX/Shutterstock (6323488bh) Richard Madden ‘Fiction I Medici’ premiere, Florence, Italy – 14 Oct 2016

“Mislim da ćemo u posljednjoj epizodi imati priliku vidjeti nekoliko zmajeva kako lete naokolo, a svi ostali će biti mrtvi. Moguće je”, rekao je.

Dodao je da uživa u činjenici da je lik Robba ubijen u ranijim sezonama te da sad može uživati u nadolazećim epizodama a da ne zna šta će se desiti.

“Ranije se dešavalo da dobijem scenarij i znam šta će se desiti u narednim epizodama, ali otkako je moj lik ubijen u seriji više ne glumim i imam priliku gledati seriju kao obični fan. Mislim da je to odlično jer ovako još više uživam”, rekao je Stark.

Fanovi serije već neko vrijeme špekulišu o tome ko će preživjeti do kraja, a ko ne, te da li će imati priliku vidjeti “sretni završetak”. Emitovanje osme sezone se najavljuje za proljeće 2019. godine.