Raskinuli milijarder Elon Musk i glumica Amber Heard

Nakon godinu dana veze raskinuli milijarder Elon Musk, osnivač i direktor kompanija Tesla i SpaceX i glumica Amber Heard. Navodno biznismen nije imao dovoljno vremena za bivšu suprugu Johnnyja Deppa, a ona se opet željela više posvetiti karijeri.
Javnosti je poznato da je milijarder glumicu izvodio na romantične večere još dok je bila u raku sa Johnny Deppom. U tom periodu glumica je pravila pravu farsu od braka sa glumcem, izjavljujući da je tuče, objavljujući slike sa modricama, te video snimak u kojem glumac bijesan galami po kući. Kulminacija te farse bio je sporazumni razvod u kojem je Depp platio Heard sedam miliona dolara.

Heard i Musk upoznali su se prvi put prije četiri godine na snimanju filma “Machete Kills”. Nekoliko godina poslije toga ponovo su se sreli, a vezu su zvanično započeli 15 mjeseci nakon što se Heard razvela od Deppa.

Musk je prije Heard bio u braku s glumicom Tallulah Riley, zvijezdom filma “Pride & Prejudice”. Njih dvoje su se čak dva puta vjenčavali i razvodili.

Amber Heard je proteklih mjeseci aktivna na snimanju filma “Aquaman” u Australiji, gdje će se zadržati do oktobra. Njih dvoje su prije nekoliko mjeseci otkrili vezu javnosti objavljujući zajedničke fotografije na društvenim mrežama.