mix

Prva žena Georgea Clooneyja bila je glumica, a danas je u braku sa slavnim kolegom

George Clooney bio oženjen i prije prelijepe Amal. Njegova prva supruga je također glumica, a trenutno je udata za drugog slavnog glumca.

Clooney dugo vremena glasio za velikog zavodnika i jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu. Danas je u braku s advokaticom Amal, a malo ko zna da je glumac prije imao još jedan brak.

Njegova prva supruga bila je glumica Talia Balsam s kojom se vjenčao 1989. godine na Havajima, a razveli su se četiri godine kasnije. Clooney je u jednom intervjuu priznao da tad jednostavno nije bio spreman za brak.


Njihov brak se raspao zbog različitih prioriteta. Talia ježeljela ‘normalan brak’, dok je George sanjao veliku karijeru. Godinu dana nakon njihovog razvoda, Clooney je dobio ulogu doktora Douga Rossa i nakon toga je njegova karijera išla samo uzlaznom putanjom.

Inače, Talia je kćerka nagrađivanog glumca Martina Balsama, a trenutno je udata za slavnog glumca Johna Slatteryja, koji je najpoznatiji publici po ulozi Rogera Sterlinga u seriji “Mad Man”. Talia je u seriji čak glumila njegovu bivšu suprugu Monu Sterling.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)