Priča se da je Angelina Jolie u vezi s britanskim biznismenom i da želi usvojiti još jedno dijete?

Nakon što su se nedavno pojavile glasine o tajnoj vezi Angeline Jolie s britanskim biznismenom, sada se spekuliše da se glumica odlučila razvesti od Brada Pitta jer je željela usvojiti još jedno dijete, a ta ideja se nije sviđala Pittu.

Najnovija glasina se zasniva na starom članku koji je objavio In Touch u kojem je objavljeno da je Angelina željela sedmo dijete prije nego što je podnijela zahtjev za razvod u septembru prošle godine. Časopis Celebrity Insider je pak nedavno objavio da je glumica požurila s razvodom da bi mogla započeti zajednički život s novim muškarcem.

“Angie je očajnički željela još jedno dijete, ali Brad nije bio za to. On je smatrao da je njihova porodica kompletna i da je Angelina luda jer želi još jedno dijete. Ukoliko njena nova veza uspije, Angie bi se mogla iz Hollywooda preseliti u sljedeću fazu svog života, ozbiljnu političku arenu”, kazao je izvor.

Hollywood Life je napisao da se Angelina trudi pronaći vrijeme za sebe i kada djeca provode vrijeme s Bradom organizuje romantične sastanke s novim dečkom.