Preplaćeni Holivudski glumci u 2017 godini

Forbes je otkrio godišnju listu najplaćenijih glumaca u Holivudu,a uzimajući u obzir njihova dostignuća u ovoj godini,ovi momci nastavljaju dobijati.


Gledajući na to koliko novca dobivaju,u odnosu na to koliko su novca njihovi filmovi donijeli,jasan je dobitak ili gubitak.
Ove godine je među njima Mark Wahlberg.
Mark se ove godine nije dokazao kao pun pogodak,iako im je donio zaradu od 68 miliona dolara,vratio je samo 4,40 dolara na svaki  dolar potrošen na njega.To je u velikoj mjeri zajvaljujući filmovima “Partiot Day” film o bombardovanju u Bostonu i drami “Deepwater Horizon”.

Na drugom mjestu je Cristian Bale,koji je zahvaljujući filmu “The Promise”,drami o genocidu u Jermeniji,zaradio 6,70 dolara za  dolar potrošen na njega.Film “The Promise” u kojem je takođe glumio i Oscar Isac,jedan je od naj večih promašaja godine,njegovo snimanje koštalo 90 miliona dolara,a zarada je iznosila 10 miliona.
Na trećem mjestu je Channing Tatum,zbog filma “Logan Lucky”.Tatum je zaradio 7,60 dolara na svaki dolar potrošen na njega.

Denzel Washinton je na četvrtom mjestu,uprkos nominaciji za oskara njegovog filma “Fences”.Sve u svemu,Denzel je zaradio 10,40 dolara za svaki dolar.

Među prvih pet,najbolji je Bred Pit,koji je zaradio 11.50 dolara za svaki dolar za poslednja tri filma.Na prošlogodišnjoj listi bili su Johnny Deep (2,8 USD), Willi Smith (5),Tatum (6),Will Ferrell (6,5) i George Clooney (6,7).