Vijesti

Premijera nove serije “Beba” 25. travnja na HBO Maxu

Nova serija „Beba“ (The Baby) imat će premijeru 25. travnja na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 21.30h. Ova horor komedija, nastala u HBO i Sky koprodukciji, predstavlja crnohumorno, sirovo ispitivanje majčinstva iz gledišta žene koja ne želi biti majka.

Michelle De Swarte glumi 38-godišnju Natashu, koja je bijesna jer svi njeni najbliži prijatelji imaju bebe. Ali kada neočekivano dobije vlastitu bebu, njezin život dramatično se mijenja. Kontrolirajuća, manipulativna, ali nevjerojatno slatka beba izokreće Natashin život u nadrealni horor show. Dok otkriva prave razmjere djetetove ubojite naravi, Natasha čini sve očajnije pokušaje da je se riješi. Ona ne želi bebu. Ali beba svakako želi nju.

U seriji također glumi Amira Ghazalla kao gospođa Eaves, 70-godišnja enigma koja je provela posljednjih pedeset godina živeći u svom automobilu i čini se da je svugdje gdje je beba, te Amber Grappy kao Natashina mlađa sestra Bobbi, dječja mađioničarka koja bi najviše od svega voljela biti roditelj, davati i primati ljubav. U ostalim ulogama su Patrice Naiambana, Sinéad Cusack, Shvorne Marks, Isy Suttie, Tanya Reynolds, Seyan Sarvan, Karl Davies i Divian Ladwa.

Autorice serije su Siân Robins-Grace i Lucy Gaymer. Izvršne producentice su Jane Featherstone, Carolyn Strauss, Naomi de Pear, Siân Robins-Grace i Nicole Kassell. Izvršna koproducentica je Katie Carpenter, a producentica Lucy Gaymer. Režiju potpisuju Nicole Kassell, Stacey Gregg, Faraz Shariat i Ella Jones. Scenaristice su Siân Robins-Grace, Susan Soon He Stanton, Kara Smith, Anchuli Felicia King i Sophie Goodhart.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)