Premijera druge sezone serije “Šaljivac” – 10. veljače na HBO GO-u

Druga sezona serije Šaljivac (Kidding) s Jimom Carreyjem u glavnoj ulozi imat će premijeru 10. veljače na HBO GO-u, kada će biti dostupne prve dvije epizode. Svakog ponedjeljka će u HBO GO ponudu stizati po dvije nove epizode, a premijera na HBO 3 kanalu će biti 16. ožujka u 20.00h.

Jim Carrey glumi Jeffa, zvanog g. Pickles, ikonu dječje televizije. Ali kad se Jeffova obitelj počne raspadati, on otkriva da ga nijedna bajka, basna ni marioneta neće provesti kroz krizu.

Druga sezona „Šaljivca“ nastavlja se odmah nakon neizvjesnog završetka prve sezone, a kako se njegova voljena emisija prvi put u 30 godina prestala emitirati, Jeff Pickles mora pronaći način da komunicira sa svojim brojnim fanovima koji ga još trebaju. Jeff stvara novu i kontroverznu metodu izravnog razgovora s djecom diljem svijeta samo kako bi postao meta animoziteta prvi put u svojoj karijeri. Dok se Jeff snalazi u najsloženijim moralno sivim područjima svog života, otkriva novu stranu sebe u sezoni koja je puna glazbe, magije, lutki i patosa.

Uz Jima Carreyja, koji je za ovu ulogu bio nominiran za Zlatni globus, u seriji glume i Frank Langella, Catherine Keener, Judy Greer, Cole Allen, Juliet Morris i Justin Kirk. Jim Carrey je istovremeno i jedan od izvršnih producenata, kao i Dave Holstein, Michel Gondry, Michael Aguilar, Roberto Benabib, Raffi Adlan, Jason Bateman i Jim Garavente.