Predstavu “Food Eliminator”, koja je u regionu postala pravi hit, napokon će vidjeti i sarajevska publika.

Udruženje dramskih umjetnika Altteatar sa svojom novom predstavom kreće na veliku proljetnu turneju po Hrvatskoj, ali će 7. i 8. marta upriličiti premijerna izvođenja za BiH.

Sarajevska premijera “Food Eliminatora” održat će se 7. marta u Studiju 1 (Kolodvorska 12), sa početkom u 20h.

Predstava prati sudbinu simpatično glupavog “Food Eliminatora” (Milan Pavlović) i njegove porodice, a komične situacije u koje upada samo su dio njegovih nevjerojatnih životnih puteva, od gubitnika do ispunjenja životnog sna da oženi Severinu!

U predstavi upoznajemo njegove roditelje, oca Mehmeda (Slaven Vidak), majku Šidu (Haris Gigo Aljević) i sestru Dinu (Staša Dukić) čiju bizarnu svakodnevnicu prekida vijest da se njihov dragi sin i brat, kako ga od milja zovu, “Food Eliminator” ženi za djevojku svojih snova koju je upoznao na privremenom radu u Brazilu.

I onda kreće ludilo koje nas kroz muzičke numere i plesne tačke dovodi do potpuno neočekivanog kraja. Karakteri i likovi koje utjelovljuju glumci iz predstave “Food Eliminator” na sebi svojstven način i orginalno dočaravaju karaktere i likove sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, bilo da se radi o običnim ljudima ili ljudima iz javnog i estradnog života.

klix

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *