Britney Spears: Moja majka i otac bi trebali biti u zatvoru

Pjevačica Britney Spears i dalje osjeća posljedice 13-godišnjeg starateljstva koje je njena porodica imala nad njom.


U videu koji je objavila na svom Instagramu pjevačica govori kako bi njeni roditelji trebali biti u zatvoru zbog toga što su kontrolirali njen život i finansije.

“Iskreno, još uvijek se svakog jutra probudim i pomislim kako mi je moja porodica mogla učiniti to što je učinila i kako su mogli imati takvo starateljstvo nada mnom. Bilo je demoralizirajuće i degradirajuće. A da ne spominjem sve one loše stvari koje su mi učinili, zbog kojih su svi trebali završiti u zatvoru. Da, uključujući i moju majku, koja ide u crkvu i liže oltare”, rekla je pjevačica.

Britney je također zahvalila svima koji su bili dio pokreta #FreeBritney te dodala kako je zahvalna što je napokon neovisna i ima slobodu voziti automobil, otići do bankomata i kupiti svijeće, pišu mediji.

U opisu videa nagovijestila je da bi mogla krenuti stopama Meghan Markle i Adele, koje su imale duge i emotivne intervjue kod Opre Winfrey.


Podsjetimo, sud u Kaliforniji je oslobodio dobitnicu Grammyja od starateljstva koje je njen otac Jamie Spears imao nad njom.