Pojavio se lažni trailer serije “Prijatelji”

Posljednja epizoda humoristične serije “Prijatelji” emitirana je 4. maja 2004. godine, a od tada se ljubitelji serije nadaju ponovnom okupljanju šest prijatelja. Zbog lažnog trailera, koji je nadavno objavljen, fanovi su se ponadali da bi opet uskoro mogli gledati film.

Najava prikazuje radnju koja se nastavlja dosta godina nakon posljednje epizode serije, a u njoj smo saznali da su Chandler i Monica dobili dijete koje im je rodila surogat majka Emily, pa se stoga sele u vlastiti stan.

Ross i Rachel ponovno su otkrili da su zaljubljeni jedno u drugo, no Rachel ipak odlazi u Pariz zbog poslovne ponude.

U traileru koji najavljuje film u kojem se prijatelji nakon mnogo godina ponovno zbližavaju, otkriveno je da su Chandler i Monica pred razvodom, a Rossovi klinci Ben i Emma već su u predškolskoj dobi.

Iako su se fanovi nakon odgledanog trailera ponadali da se film o ponovnom ujedinjenu prijatelja zaista snima, ipak se radi o nezvaničnom traileru. Objavio ga je Smasher, YouTube kanal koji često izrađuje vrlo uvjerljive, ali lažne trailere za filmove.

Ekipa iz Smashera je pokazala kako je vrlo lako nastaviti radnju, a da ona i dalje bude zanimljiva. Fanovi se mogu i dalje nadati da će se film o “Prijateljima” nekad zaista snimiti, a dotad možete pogledati trailer koji prikazuje kako bi filmska verzija trebala izgledati.

Pogledajte lažni trailer: