Pogledajte u kakvu je ljepoticu izrasla kćerka Catherine Zeta-Jones

Glumica Catherine Zeta-Jones iznenadila je svoje obožavatelje objavivši na društvenoj mreži fotografiju svoje 14-godišnje kćeri Carys. Mnogi su obožavatelji prvo pomislili da je na fotografiji sama Catherine.

međutim, supruga glumca Michaela Douglasa i majka dvoje djece, pohvalila se kako je sama slikala kćerku, i uz fotografiju napisala: ‘Volim uzeti fotoaparat i fotografirati. Carys na plaži, jučer’.

Obožavatelji su je zasuli lavinom komentara naglašavajući kako je sličnost između slavne majke i njezine kćeri zaista nevjerojatna i da je kćerka naslijedila majčine gene… ‘Tvoja kći je ista kao ti’, ‘Već sam se pripremio napisati: ‘Lijepa kao i uvijek’. Mislio sam da si to ti’ i ‘Wow, Carys je ista ti. Prekrasna’, samo su neki od komentara zadivljenih obožavatelja.

Catherine s obožavateljima često dijeli svoje fotografije, na kojima se jasno vidi kako 48-godišnjakinja za svoje godine izgleda besprijekorno. Ipak, ovo je prvi put da je objavila umjetničku fotografiju svoje kćerke, pa je za to posebno nagrađena brojnim lajkovima.

Inače, ljubav Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jone traje već skoro dvadeset godina, a čini se da su za njih godine samo brojke na papiru. Svoju ljubav brižljivo njeguju i ne dopuštaju da bilo šta stane na put njihovoj sreći. Osim Carys, par ima i 16-godišnjeg sina Dylana Michaela.