Pogledajte novi spot Amela Ćurića za pjesmu “Hipohondar”

Muzička zvijezda, pobjednik show programa “X Faktor”, Amel Ćurić predstavlja novi singl interesantnog naziva “Hipohondar”. Pjesmu prati atraktivan spot, u kome jednu od uloga tumači i glumac Milan Pavlović, poznatiji kao Dino Mehmeda Mujkić iz serije “Lud Zbunjen Normalan”.

Nakon velikog uspjeha duetske pjesme “Kost” koju je otpjevao sa Eminom Jahović, pjevač Amel Ćurić odlučio je da publiku obraduje pravom ljetnom pjesmom za predstojeće vrele dana i izmamiti osmijeh na lice i učiniti svojom pjesmom da ovo ljeto bude za pamćenje.

“Ovo je pjesma za sve one koje muče sve te slatke, ljubavne muke. Nema ljeta bez ljetnih romansi, a jedna takva je tema moje nove pjesme. Sretan sam što publici predstavljam novi singl i spot koji je sniman u okolini Dubrovnika, u sjajnom društvu. Vjerujem da će ‘Hipohondar’ obilježiti ovo ljeto”, rekao je Amel Ćurić.

Muziku i tekst pjesme potpisuje Miloš Roganović, a aranžman je radio Marko Đurašević. Spot je sniman u produkciji “Komitet” pod rediteljskom palicom Arneja Misirlića, a za stajling je bila zadužena Jelena Čabarkapa.

U video spotu koji obiluje impresivnim kadrovima mora i prirode u okolini Dubrovnika, pored glumca Milana Pavlovića pojavljuju se i svjetski top model Aida Jahić i Ana Bavrka, nedavno proglašena za Miss New World 2017.

Kako se ovo sjajno društvo provelo na Jadranu, pogledajte u spotu za pjesmu “Hipohondar”.

Poslušjte pjesmu i pogledajte spot:

https://youtu.be/220-8gfp_vg