Pogledajte najnoviji trailer za nastavak filma “Facific Rim: Uprising”

Iako je Stacker Pentecost, lik iz “Pacific Rim: Uprising” , tvrdio kako je apokalipsa otkazana, najnoviji materijali iz nadolazećeg nastavka ovog filma pokazuju kako je bio u krivu. Još jedna apokalipsa nam se sprema, ali ovaj put nam ista dolazi iz ruku najneočekivanijeg neprijatelja (nas).

Prethodni trailer za film “Pacific Rim: Uprising” pokazao nam je kako će izgledati nova generacija robota te nam je uz ritmove pjesme “War Ready” autora Ricka Rossa demonstrirao što će sve napasti Zemlju. U novom videu se na sav materijal kojeg smo vidjeli dodalo i nekoliko elemenata koje nismo očekivali. U pitanju su i novi roboti, kao i novi kaijui koji napadaju naš svijet.

U filmu “Pacific Rim: Uprising” gledali smo kako se svijet brani od napada monstruoznih divova. Taj napad je sad, godinama poslije poraza tih čudovišta, opet u igri u filmu ‘Pacific Rim: Uprising’. John Boyega (glavni glumac u najnovijim ‘Ratovim zvijezda’) glumi sina Stackera Pentecosta (pilota koji je žrtvovao svoj život kako bi spasio čovječanstvo), Jakea Pentecosta.

On će sa svojom sestrom, Mako Mori (Rinko Kikuchi), ponovno preuzeti ulogu pilota divovskih robota te će krenuti u odbranu svijeta. Pridružit će mu se Lambert (Scott Eastwood, sin starog Eastwooda) uz hakericu Amaru (Cailee Spaeny).

Osim tih glumaca, u igri su i Charlie Day te Burn Gorman koji je glumio i u prvom filmu. Režiser je Steven S. DeKnight, dok je scenarij napisao Derrick Connolly.

“Pacific Rim: Uprising” bi se u kinima trebao pojaviti početkom marta ove godine.