Pogledajte kako izgleda brat blizanac Ramija Maleka

Rami Malek je osim Oscara osvojio srca mnogih kada je tumačio lik Freddyja Mercuryja, a iza sebe ima dosta uspješnih uloga. Sve je, ipak, krenulo od djetinjstva kada je glumio ni manje ni više nego svog brata blizanca kako bi umjesto njega izlazio na testove.

Njegov brat blizanac se zove Sami Malek, a Rami tvrdi kako oni ne liče toliko koliko se ljudima čini.

“U početku smo izgledali slično, skoro identično. Godinama se to mijenjalo”, kazao je Rami u jednom od intervjua kada su ga pitali o Samiju.
Glumac je govorio o školskim vremenima te je kazao kako je nekoliko puta mijenjao svog brata na testovima.

“Moj brat je u školi upisao grčki jezik, ali ga nije učio pa skoro izgubio godinu. Dogovorili smo se da ja izađem na test umjesto njega, iako ni ja nisam znao taj predmet. Ipak, izašao sam na usmeni i napravio show, bio sam toliko dobar da me je profesorica zamolila da ostanem odgovarati i na drugom času koji će ona imati kada naš završi”, kroz smijeh je ispričao glumac u intervjuu u emisiji The Graham Norton.

Sami Malek je učitelj, a od brata Ramija je stariji četiri minute. Njih dvojica imaju i stariju sestru Yasmine Malek. Dolaze iz skromne porodice, njihov otac je radio u osiguranju, a majka im je računovođa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *