Počelo snimanje filma ‘John Wick: Chapter 3’

Snimatelj Dan Laustsen, koji radi na trećem dijelu filma ‘John Wick‘, podijelo je nekoliko slika sa snimanja novog nastavka poznatog akcijskog filma u kojem glavnu ulogu igra Keanu Reeves.

Premijera filma ‘John Wick: Chapter 3’ zakazana je za 17. maj 2019. godine, scenario je napisao Derek Kolstad a film režira Chad Stahelski. Očekuje se da će se Common, Laurence Fishburne, i Ruby Rose pojaviti i u nastavku filma, a pridružiće im se i Hiroyuki Sanada (The Wolverine) koji glumi zlikovca.

Objavljene su prve fotografije kao i radnja filma:
“John Wick (Keanu Reeves) je u bijegu iz dva razloga: love ga zbog nagrade od 14 miliona dolara, kao i zbog kršenja pravila oduzimanja života u Continental Hotelu. Johnu je menadžer Continentala, Winston, dao sat vremena fore prije nego krene lov na njega, i prije nego mu budu oduzete sve povlastice i odbačen od svih ostalih članova. John se bori da ostane živ, dok se bori i ubija tražeći svoj izlaz iz New Yorka…”

Svijet John Wick-a će nastaviti da se širi kako kroz treći nastavak filma tako i kroz najavljenu seriju ‘The Continental’ koju je najavio STARZ, a koju će pisati i producirati Chris Collins (Sons of Anarchy, The Wire), kao i kroz najavljeni spin-off film ‘Ballerina’, koji govori o djetetu ubici u svijetu John Wick-a.

Prošle godine se u kinima prikazivao ‘John Wick: Chapter 2‘ koji je osvojio kako publiku tako i kritičare, te ostvario odlične rezultate.