Počelo glasanje za MTV filmske nagrade

MTV je danas objavio spisak nominacija za „2014 MTV Movie Awards“ koje će se održati u nedjelju, 14. aprila u Los Anđelesu. Voditelj dodjele biće Emmyjem nagrađeni voditelj emisije Late Night, Conan O’Brien.

Spisak nominovanih filmova, glumica i glumaca u jedinstvenim MTV kategorijama kao što su uključuju najbolji komičar, Najbolji negativac, Najbolji poljubac, Najbolji muzički trenutak, WTF Moment, Najbolji par na filmu, Najbolja tuča.

Glasanje za kategorije filmskih nagrada počinje danas na MovieAwards.MTV.com. Fanovi mogu da glasaju za svoje favorite na www.MovieAwards.MTV.com od četvrtka, 6. marta, do subote, 12. aprila, u kategorijama koje ne postoje ni na jednoj drugoj dodjeli nagrada.

Ove godine “MTV Movie Awards” se ponosi time što je jedina dodjela nagrada gdje su Robert De Niro, Kanye West i Joan Rivers nominovani u istoj kategoriji (Najbolji cameo nastup), gde se Matthew McConaughey i Jared Leto suočavaju s Ice Cubeom i Kevinom Hartom (Najbolji par na filmu), a Jennifer Aniston je poslata u bitku protiv najseksi muškaraca na planeti (Zac Efron, Chris Hemsworth, Leonardo DiCaprio i Sam Claflin), u kategoriji Najbolji nastup bez majice.

Dodjela „2014 MTV Movie Awards“ prenosiće se putem MTV-jeve globalne mreže od preko 60 kanala koji dosežu do više od pola milijarde domaćinstava širom svijeta i na više od 200 MTV-jevih digitalnih medija.

avaz